Translation

SysConfig
Width of ITSM textareas.
33/240
Context English Hungarian State
This setting defines that a 'ITSMConfigItem' object can be linked with other 'ITSMConfigItem' objects using the 'Includes' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „ITSMConfigItem” objektum összeköthető-e más „ITSMConfigItem” objektumokkal az „Includes” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'ITSMConfigItem' object can be linked with other 'ITSMConfigItem' objects using the 'RelevantTo' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „ITSMConfigItem” objektum összeköthető-e más „ITSMConfigItem” objektumokkal a „RelevantTo” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'ITSMWorkOrder' object can be linked with 'ITSMConfigItem' objects using the 'DependsOn' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „ITSMWorkOrder” objektum összeköthető-e az „ITSMConfigItem” objektumokkal a „DependsOn” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'ITSMWorkOrder' object can be linked with 'ITSMConfigItem' objects using the 'Normal' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „ITSMWorkOrder” objektum összeköthető-e az „ITSMConfigItem” objektumokkal a „Normal” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'ITSMWorkOrder' object can be linked with 'Service' objects using the 'DependsOn' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „ITSMWorkOrder” objektum összeköthető-e a „Service” objektumokkal a „DependsOn” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'ITSMWorkOrder' object can be linked with 'Service' objects using the 'Normal' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „ITSMWorkOrder” objektum összeköthető-e a „Service” objektumokkal a „Normal” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'ITSMWorkOrder' object can be linked with 'Ticket' objects using the 'Normal' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „ITSMWorkOrder” objektum összeköthető-e a „Ticket” objektumokkal a „Normal” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'Service' object can be linked with 'FAQ' objects using the 'Normal' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „Service” objektum összeköthető-e a „FAQ” objektumokkal a „Normal” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'Service' object can be linked with 'FAQ' objects using the 'ParentChild' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „Service” objektum összeköthető-e a „FAQ” objektumokkal a „ParentChild” hivatkozástípus használatával.
This setting defines that a 'Service' object can be linked with 'FAQ' objects using the 'RelevantTo' link type. Ez a beállítás határozza meg, hogy egy „Service” objektum összeköthető-e a „FAQ” objektumokkal a „RelevantTo” hivatkozástípus használatával.
This setting defines the link type 'AlternativeTo'. If the source name and the target name contain the same value, the resulting link is a non-directional one. If the values are different, the resulting link is a directional link. Ez a beállítás határozza meg az „AlternativeTo” hivatkozástípust. Ha a forrásnév a célnév ugyanazt az értéket tartalmazza, akkor az eredményül kapott hivatkozás nem lesz irányított. Ha az értékek eltérnek, akkor az eredményül kapott hivatkozás irányított hivatkozás lesz.
This setting defines the link type 'ConnectedTo'. If the source name and the target name contain the same value, the resulting link is a non-directional one. If the values are different, the resulting link is a directional link. Ez a beállítás határozza meg a „ConnectedTo” hivatkozástípust. Ha a forrásnév a célnév ugyanazt az értéket tartalmazza, akkor az eredményül kapott hivatkozás nem lesz irányított. Ha az értékek eltérnek, akkor az eredményül kapott hivatkozás irányított hivatkozás lesz.
This setting defines the link type 'DependsOn'. If the source name and the target name contain the same value, the resulting link is a non-directional one. If the values are different, the resulting link is a directional link. Ez a beállítás határozza meg a „DependsOn” hivatkozástípust. Ha a forrásnév a célnév ugyanazt az értéket tartalmazza, akkor az eredményül kapott hivatkozás nem lesz irányított. Ha az értékek eltérnek, akkor az eredményül kapott hivatkozás irányított hivatkozás lesz.
This setting defines the link type 'Includes'. If the source name and the target name contain the same value, the resulting link is a non-directional one. If the values are different, the resulting link is a directional link. Ez a beállítás határozza meg az „Includes” hivatkozástípust. Ha a forrásnév a célnév ugyanazt az értéket tartalmazza, akkor az eredményül kapott hivatkozás nem lesz irányított. Ha az értékek eltérnek, akkor az eredményül kapott hivatkozás irányított hivatkozás lesz.
This setting defines the link type 'RelevantTo'. If the source name and the target name contain the same value, the resulting link is a non-directional one. If the values are different, the resulting link is a directional link. Ez a beállítás határozza meg a „RelevantTo” hivatkozástípust. Ha a forrásnév a célnév ugyanazt az értéket tartalmazza, akkor az eredményül kapott hivatkozás nem lesz irányított. Ha az értékek eltérnek, akkor az eredményül kapott hivatkozás irányított hivatkozás lesz.
Width of ITSM textareas. Az ITSM szövegdobozok szélessége.

Loading…

User avatar bu

Translation uploaded

OTRS 6 / ITSM CoreHungarian

Width of ITSM textareas.
Az ITSM szövegdobozok szélessége.
a year ago
Browse all component changes

Glossary

English Hungarian
No related strings found in the glossary.

Source information

Source string comment
SysConfig
String age
a year ago
Source string age
a year ago
Translation file
i18n/ITSMCore/ITSMCore.hu.po, string 107